gerard-broehuis-zutphen-meubelstoffering

Meubelstoffering

Laat je meubel opnieuw stofferen door onze meubelstoffeerders

Een versleten oude bank, dat antieke meubelstuk dat zijn beste tijd heeft gehad: liever wil je ze nog gebruiken, maar kan dat nog wel? Laat ze opnieuw stofferen door Gerard Broekhuis en ze zijn weer als nieuw. Zo heb je er weer jarenlang plezier van.

Je meubelstuk weer gloednieuw

Meubelstofferen is een vak. Dat weten wij als geen ander. Als meubelstoffeerders stofferen wij zowel bestaande als nieuwe meubels. Dat doen wij op kwalitatief hoogwaardige wijze en alleen met de beste materialen.

gerard-broekhuis-zutphen-meubelstoffering-project

Herstofferen

Moet je meubelstuk opnieuw worden gestoffeerd? Dan wordt deze voorzien van nieuwe bekleding, vaak in combinatie met het vervangen van de vullingen. De schuimvullingen kunnen in diverse kwaliteiten en hardheden worden verwerkt. Het spreekt voor zich dat wij alleen de beste materialen gebruiken.

Wij herstofferen uiterst efficiƫnt, dit vindt plaats in meerdere fases. We demonteren de onderdelen en verwijderen de stof en vullingen. Hierna brengen we de nieuwe vullingen aan. De hoezen worden seriematig gestikt en vervolgens gestoffeerd. Hierna vindt de assemblage plaats. Door deze manier van werken kunnen wij stoffering van een hoogstaand niveau en constante kwaliteit aanbieden.

gerard-broekhuis-zutphen-meubelstoffering-project-opmaat

Een compleet nieuw meubelstuk?

Heb je iets bijzonders in je hoofd en wil je een uniek meubelstuk laten ontwerpen? Wij maken ook eigen modellen. Dat hoeft helemaal niet duur te zijn: we hebben een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding voor stof, leer of skai.

gerard-broekhuis-zutphen-meubelstoffering-projecten