Woningstoffering

De vakkundige meubelstoffeerders van Gerard Broekhuis

Ben je uitgekeken op de bestaande inrichting van je woning? Of is het tijd voor een complete renovatie? Van vloer tot aan gordijn: Woning en Meubelstoffeerderij Gerard Broekhuis geeft je hele huis een make-over.

De mooiste woondecoraties

Of je nu zelf je huis opnieuw gaat decoreren of als je een interieurarchitect bent: wij kunnen je helpen. Wij denken graag mee in het maken van unieke woondecoraties, zoals meubelstoffering voor unieke meubelontwerpen. Is het allemaal wat makkelijker en wil je bijvoorbeeld de trap opnieuw laten bekleden? Dan kom je bij ons langs in Zutphen om een mooie stof te kiezen.

We werken samen met verschillende leveranciers, om zo een uitgebreid assortiment aan te kunnen bieden.

NEEM CONTACT MET ONS OP
gerard-broekhuis

 
 

Vloeren

Is het tijd voor een nieuwe vloer? Wordt het laminaat, marmoleum of toch vloerbedekking? Bij ons bekijk je verschillende stalen, ook adviseren we je graag over welke vloer geschikt is voor jou. Wat dacht je van wollige vloerbedekking in de slaapkamer of warm laminaat in de woonkamer?

 
 

Raamdecoratie

Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur voor raamdecoratie. De één ziet graag mooie vitrage, de ander rolgordijnen. Afhankelijk van de ruimte en het soort ramen, bepaal je wat er voor het raam komt te hangen. Bij Gerard Broekhuis helpen we je daarmee graag. Kies uit gordijnen, vitrage, lamellen en rolgordijnen.